bugün

entry'ler (1187)

günün sözü

Kökleri cehenneme kadar uzanmayan bir ağacın, dalları cennete kadar yükselemez

whatsapp durumunu sürekli değiştiren insan

Kimsenin pek de iplemediği yerlerde suya yazı yazmak gibi birtakım manasız çabalar.

anın görüntüsü

görsel

sözlüğün amacı

kişisel olarak amaç gütmüyorum. Burası geçmişte uzun uzun birşeyler anlattığım eski dostlarla konuştuğum bir yerdi. Uzun yıllar geçti her sene başka birinin hayatını yaşadım, son iki sene kabuğuma çekildim. Az beklenti az insan, az heyecan mutlu olabildiğim az buçuk şey, her şey stabil. Bir kırılma olursa değişebilir, veya aynı düzlükte kalmaya devam eder herşey .

fakirler sabrederlerse ahirette çok rahat ederler

iyilik ve salaklık arasında ince bir çizgi vardır. Çoğu hangi tarafta olduğunu bilmez.

kürtlerin başarılı olduğu alanlar

Karşı cinste ömür törpüsü hemcinsimde en yakın dost.

başlık sıçma yarışı

"Sözlüğün" üzerine önlenemez bir benzin döküp yakma isteği.

türkiyede hayatın süper ucuz olması

Doğrudur.
görsel

2 yıl geriye gidebilsen napardın

Dönmeyeceğim kesin kararları alırdım. Sürekli bir döngüyü devam ettirir gibi başa sarmazdı.

aşı olanlar yarı insan yarı maymun doğurabilir

Verocell'in böyle bir etkisi olsaydı eminim daha önce yaparlardı.

türkiye deki aşı karşıtları

Sigara içmiyorum alkol tüketmiyorum 1gr bile şeker glutenle beslenmiyorum paketli gıdaları da asla tüketmiyorum kendimi ve sağlığım için en disiplinli kalan insanlardan biriyim ve şimdi müsadenizle söz hakkım var sanırım. Meselenin özünden çoktan saptırılmış olduğunu sapla samanın birbirine karıştığı herkesin fikir beyan edip net bir şey sunamadığı gözle görülmeyen virüse hepimiz savaş açtık. iyi niyetimizle herkesin sağlığı için Evde kaldık işyerlerini kapattık sevdiklerimizden uzak kaldık. Alışveriş sonrası dezekfektan banyosuna da girdik. Hepimiz bir çözüm arayışındaydık bu çözümü aşılarla sağlayacaklarını söylediklerinde etkileri gözlemlenmeden bir an önce aceleyle piyasaya sürdüler önce yan etkilerini bilmiyoruz deyip uzak durdular hastalığı geçirenlere tek doz yeterli olduğu söylenip şimdiki durum 3. Dozun konuşulduğu bir hale geldi. -70 derecede saklanması gerek denilip avmlere kadar düştü. Pcr testlerini kullanmakla hata ettiklerini ki mucidinin de bunu daha önce belirmiş, şimdi hatalı sonuç verdiği için kullanılmayacağını (o süreçte milyarlarca yanlış pozitif veya negatif vaka ve yanlış tedavi uygulaması gerçekleşti) Mrna teknolojisinin yeni bir deney olduğunu ve çevrede olanlardan ciddi yan etkilerini gözlemledikten sonra. Yurtdışındaki doktorlardan türkiyedeki yan etki vakalarını görüp türkiyede bunların sır gibi saklanıp sürecin şeffaf yönetilmemesi 0 yan etki algısı dayatması. insanları birbirine düşürmeye çalışılması.. ve Konu ile ilgili doktorların makalelerini inceledim. Buraya çok fazla araştırma hakkında da yazı yazabilirim fakat insanların kendisinin bulup sorgulaması gerekiyor. Örneğin Geçmiş yıllarda davosta tam da bugünleri anlatan konuşmalar yapıldı 2018 de. Hamza yardımcıoğlu ve doktor serhat fındık konu ile ilgili açık ve detaylı bir şekilde tv5 de anlattı. Bunlar sadace ufak bir örnek. Ne komplo ne de karşıtlık var. Eskiden olduğumuz aşılarla arasında yalnızca isim benzerliği var. Kendisi henüz aşı adayı. Her şeye muhalif bir kurgucu şüpheci teorisyen sınıfı ayırt ederek. Güvenilirliği kanıtlanmış deney süreci bitmiş şeffaf bir süreçte emin olun karşıt adlandırılan insanlar aşı olmaya hazır.

19.00 sonrasını inceleyebilirsiniz
https://m.youtube.com/wat...v=8xFLAXgnN_s&t=4120s

tarihte bugün

8 yıl önce bugünden kalan iki kağıt geçti elime. iki adet tercih kağıdı. Basit seçimler gibi görünen ama büyük sonuçları olan iki ayrı kişinin son dk yaptığı üniversite tercihleri. ilginç olan kısmı tam gününde bu kağıtlar çöp mü atılacak mı diye elime tutuşturulması... ilginç bir tesadüf oldu.

bir insanı tanımak

Çok uzun yıllar süren bir sürece tekamül eder. Bu sene öğrendiğim belkide en önemli şey bu oldu, beraber güldüğün eğlendiğin masum bildiğin veya çok yardımsever gözüken çevresinde saygınlığı olan insanların içinde birikmekten kokuşmuş çöplerinin kokusunu duymaya başladığın bir an. Tüm bu sözde iyilikler, Yalanlarını hasetlerini bencil isteklerinin yalnızca bir örtüsü oluyormuş . Ne kadar sürerse sürsün onlar devam eder belki yıllarca buna. Kendi bile inanmıştır, siz Farkedene kadar belki hiç fire vermeden sonsuz bir güven duygusu içinde sırtınızı yaslayabileceğiniz biri olduğunu düşünürsünüz. Dışardan kötülük duvarları ören insanları fişlemek çok kolaydır. Basitliği ucuzluğu sağlam iyilik timsali duvarlarıyla ne kadar örse de, içinde biriken pislikler elbet birgün o duvarlardan sızmaya başlıyor. Siz de o gün büyümenin siyah beyaz kadar kolay seçimlerle olmadığını daha iyi anlıyorsunuz.

türk halkının en bilgili olduğu konu

Ortalama Maliyet hesaplama.
Her gün şu kadar müşteri gelse
Her birinden 2 tane satsa
Ucuza alıp üstüne fark koysa
(bkz: iyi para)

onu özlediniz mi

Geçmişteki telaşsız sakin mutlu zamanlarımda kim varsa onu özlerim.

trileçe

Kyk yurdunda 4 bin kişiye trileçe yapıp içine 200 yumurta kırınca benim için unutulmaz bir tatlı olmuştur kendisi.

anın görüntüsü

Adı gilbert
görsel

akp nin 128 milyar dolar videosu

Videoda reklamı geç butonu çalışmıyor.

thodex

Adını dolandırıcılık haberiyle duymuş olduğum kimin neye neyine güvenip para yaptırdığını çözemediğim. sağda solda ünlü toplayıp reklam vermesine vurgun yapcağım diye bağıran ifadesine aldırmayan toy bir adamın özel şirketine para yatırmak. Bedava peynir arayan fareye fare kapanı sürprizi.

yazarların şimdi dinlediği şarkıdan bir cümle

I'm so confused, So hard to choose between the pleasure and the pain.